איך למחוק לצמיתות את חשבון הטוויטר שלך בשבעה צעדים קלים

אתה כנראה משתמש בטוויטר כדי לעקוב אחרי מפורסמים, פוליטיקאים, או אפילו אחרי החברים שלך. לטוויטר יש מאות מיליוני משתמשים, והוא פלטפורמה מעולה לשיתוף קטעי מידע קצרים או הכרזת הדעות שלך.

עם זאת, ההזדמנות הפשוטה לשתף מידע בטוויטר מגיעה עם עלות.

אתה עלול בסופו של דבר לשתף יותר ממה שהתכוונת, דבר שעלול לגרום לך לבעיות בעבודה או בבית הספר.

אולם, שיתוף יתר היא לא הסיבה היחידה לשקול למחוק לצמיתות את חשבון הטוויטר שלך.

נדרשים מעט מאוד פרטים אישיים כדי להגדיר חשבון. למעשה, טוויטר היא אחת מהפלטפורמות המעטות שלא דורשות את השם האמיתי שלך.

אתה רק צריך שם, סיסמא וכתובת דוא"ל שניתן להשתמש בה לאימות החשבון שלך.

כתוצאה מכך, רק לעיתים רחוקות משתמשים שוקלים את השלכות הפרטיות על פתיחת ועשיית שימוש בחשבון טוויטר. עם זאת, עיון מהיר במדיניות הפרטיות של טוויטר, עלול לגרום לך להרגיש קצת אחרת לגבי השירות.

אז, נניח שאתה מחליט שכבר לא נוח לך להשתמש בטוויטר, או שהחלטת שאתה באמת צריך לעצור את ההתפשטות של הציוץ המביך שפרסמת.

ובכן, החדשות הטובות הן שזה לגמרי אפשרי למחוק לצמיתות את החשבון שלך. וזה גם יחסית פשוט לעשות זאת!

שלב 1 – התחבר לטוויטר

התחבר לחשבון הטוויטר שלך. צריך להתחבר דרך האתר המלא ולא דרך האפליקציה של טוויטר, מאחר שהאפליקציה לא כוללת את הקישור לביטול פעילות החשבון.

 

שלב 2 – עבור להגדרות ופרטיות

לחץ על הפרופיל שלך ובחר את אופציית ההגדרות והפרטיות.

שלב 3 – לחץ על השבתת החשבון שלי (Deactivate)

גלול לתחתית העמוד ולחץ על קישור השבתת החשבון שלי ((‘Deactivate my account’.

שלב 4 – אשר את ההחלטה שלך

בשלב הזה, אתה מנותב לאישור העמוד. אם אתה בטוח שברצונך להסיר את חשבונך, לחץ על לחצן ההשבתה הכחול הגדול שבתחתית ההודעה.

שלב 5 – הכנס את הסיסמא שלך

אתה מועבר עתה לדף בדיקה נוספת שאתה באמת רוצה למחוק את החשבון שלך. כדי לאשר שאתה רוצה לבצע את הפעולה הזו, הכנס את הסיסמא שלך ולחץ על לחצן ההשבתה.

שלב 6 – הסר את התקנת האפליקציה

אם יש לך אפליקציה של טוויטר על גבי הטלפון שלך, הטבלט שלך או על גבי התקן אחר, הסר את התקנת האפקליציה.

אתה לא יכול להשבית את הפעילות מתוך האפליקציה, אבל לחיצה בטעות על האפליקציה תבטל את השבתת הפעילות במהלך 30 הימים הראשונים לאחר שתשבית החשבון. לכן, הדרך הטובה ביותר היא להסיר את האפליקציה עצמה.

שלב 7 – אל תתחבר לחשבון שלך במשך 30 ימים

אתה כמעט שם, אבל זה חיוני לציין שוב שיש תקופת השבתה של 30 ימים.

אם במהלך התקופה הזו תתחבר לחשבון שלך, או לכל אפליקציה או לשירותים המשולבים בטוויטר, תגלה שחשבון הטוויטר שלך אינו מושבת יותר. ותצטרך לעבור את התהליך שוב.

הדרך הטובה ביותר להימנע מכך היא לעבור על כל האפליקציות והשירותים שלך ולנתק אותם מחשבון הטוויטר שלך. כן, זה לוקח זמן, אבל זה הכרחי כדי להבטיח שההשבתה תהפוך לקבועה כדי לשמור על הפרטיות שלך.

ברגע שאתה משלים את שבעת השלבים ונמנע מלהתחבר במשך 30 ימים, החשבון שלך ייסגר לתמיד.

זה כולל את כל אנשי הקשר שלך ואת כל ההודעת הישירות ששלחת או קיבלת.

עם זאת, כמו ברוב השירותים האחרים, כל מידע ששותף בדפים אחרים או עם אנשים אחרים באמצעות מסרים ישירים עדיין נשאר במקלט.

חשוב לציין זאת, כי אם אתה מקווה למחוק את כל העקבות לגבי שיחה מביכה, ייתכן שזה לא יהיה אפשרי אלא אם האדם האחר מוכן למחוק את המידע או להשבית את החשבון שלו גם כן.

אם אתה מעוניין למחוק גם את חשבון הפייסבוק שלך, לחץ כאן.

האם זה היה מועיל? שתף את זה!
שתף בפייסבוק
0
צייץ לטוויטר
3
שתף בגוגל+ אם אתה חושב שגוגל לא יודעת מספיק עליך, גם כך
0